basicuitvaartemmeloord.nl

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct.

U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

Beoordelingen Uitvaart24

9,2
954 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

Patricia

02-08-2019
9,0

Ervaring:
beste allen,
dank voor de prettige service en dienstverlening voor een heel onverwacht overlijden.
ik heb direct mijn nabestaandenmap ingericht met jullie als uitvaart. Hopelijk niet tot gauw, 🙂

Aanbeveling: ja

Tineke

02-08-2019
8,0

Ervaring:
We waren heel tevreden over het geheel.
Aardige mensen en goed communiceren

Aanbeveling: ja

Paul

01-08-2019
9,0

Ervaring:
Er was een goed contact waarbij de mogelijkheden werden besproken. Omdat we zelf ook een aantal zaken wilden regelden kon dat in goed overleg.
De uitvaart werd professioneel begeleid en alles liep zoals afgesproken.

Aanbeveling: ja

John

25-07-2019
9,0

Ervaring:
Zeer goed geregeld voor een niet alledaagse uitvaart van mijn vader en moeder die een dag na elkaar overleden. Alle wensen nagekomen en volledig ontzorgd in de korte periode waarin alles snel geregeld moet worden. Goede communicatie en personeel dat zich respectvol naar zowel de nabestaanden als overledenen opstelt.

Aanbeveling: ja

Kitty

24-07-2019
10,0

Ervaring:
Alles zo respectvol geregeld en zelfs nog een telefoontje, ruim na de crematie, voor eventuele vragen of opmerkingen. Héél goed!

Aanbeveling: ja

17-07-2019
10,0

Ervaring:
Mensen die echt luisteren en exact doen wat ze met je afspreken.
Kortom, perfecte organisatie en perfecte mensen.

Aanbeveling: ja

Jan

17-07-2019
10,0

Ervaring:
Bij een verlies word je overspoelt door emoties en kan het zijn dat je niet helder nadenk. Uitvaart24 hebben wij gekozen voor hun open en eerlijkheid wat op de site stond vermeld. De verschillen in kosten zijn enorm in de uitvaartwereld. Waar het om gaat dat de overledene een waardig afscheid krijgt Wat Uitvaart24 vermeldt komen ze na, met name de openheid. Bij ons heeft Thea ons begeleid van het begin tot het einde en niets anders dan hulde.

Aanbeveling: ja

F.J.

11-07-2019
9,0

Ervaring:
geode begeleiding

Aanbeveling: ja

Erik

19-06-2019
10,0

Ervaring:
Begeleiding door Thea perfect. Enkel woord genoeg om het allerbeste te doen of juist te laten! voorstelde besloten crematieruimte (Daelwijck Utrecht) mooiste ooit gezien, met familie en genodigden rond de kist en de kist niet ergens ver weg voor in een zaal. Kan geen negatief punt noemen. Zeer veel dank!!

Aanbeveling: ja

Rob

15-06-2019
10,0

Ervaring:
Zeer klantvriendelijk onze begeleidster Thea voelde aan alsof ze 1 van de familie was en ik kon haar ook echt dag en nacht bellen
Zij voelde ook exact aan wat voor een persoon mijn vrouw was en wist ook precies datgene te doen om zelfs een pijnlijk moment (boeket van zoon en zijn gezin die niet gewenst was) om te buigen naar een respectvol gebaar wat het ook uiteindelijk is maar je door de emotie van het moment niet ziet
DAARVOOR HULDE

Aanbeveling: ja
BasicUitvaart24